Algemene condities

Boekingsinformatie

Hier leest u alles wat betrekking heeft op uw boeking. Heeft u een specifieke vraag, stuur een berichtje via ons contactformulier

Aankomst- en vertrekdagen

De aankomst in de villa is vanaf 17.00 uur (of volgens afspraak) en het vertrek is voor 10.30 uur. In de periode van half juni tot half september is de aankomst uitsluitend op zaterdag.

Aantal personen

De villa is geschikt voor 6 personen. Er staan 6 eenpersoonsbedden in de villa waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer van een stapelbed.

Annulering en andere voorwaarden

Op al onze boekingen zijn de voorwaarden van kracht zoals deze door Les Jardins du Chateau d’Olonne zijn opgesteld, tenzij er in deze boekingsinformatie van wordt afgeweken.
Als er een overeenkomst wordt geannuleerd, worden annuleringskosten in rekening gebracht volgens de voorwaarden van het resort.

Auto

Er kunnen bij de villa twee auto’s onder de carport/oprit geparkeerd staan. Voor de villa bevindt zich een plein waar mogelijk een bezoeker kan parkeren. Eventuele andere auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden.

Bedlinnen en handdoeken

Het is verplicht via het resort bedlinnen te huren voor het totaal aantal geboekte personen (babies uitgezonderd). Dit kost € 24,00 per opgemaakt bed, inclusief handdoekset p.p. en keukenlinnen.

Betaling

Het resort stuurt een factuur voor uw boeking. De betaling dient u te voldoen aan het resort. Er geldt een aanbetaling van 30%. Zodra de aanbetaling is bijgeschreven op de bankrekening van het resort, is de boeking definitief. Het restantbedrag dient uiterlijk zes weken voor uw vakantie betaald te zijn.

Borg

Bij het inchecken bij de receptie wordt gevraagd om een borg van € 750,00. Dit bedrag kan contant voldaan worden of d.m.v. een creditcard. Bij de eindschoonmaak wordt de (inventaris van de) villa nagekeken en de eventuele schade of ontbrekende artikelen in mindering gebracht op de borg. Hierna wordt de borg terug gestort op uw bankrekening. Denkt u aan het opgeven van het IBAN en BIC nummer van uw bankrekening?

Creditcard en bankpassen

Heel handig om mee te nemen is een creditcard. Dit is makkelijk voor het voldoen van de tol, maar ook bij de borgstelling. U kunt in alle winkels gewoon pinnen met een Nederlandse bankpas (welke geschikt is voor Europa).

Fietsen

Bij de receptie kunt u meer fietsen huren, eventueel met kinderzitje. Ook zijn electrische- en kinderfietsen te huren.

Huisdieren

Een hond is toegestaan in de villa. Buiten de villa dient uw hond echter aangelijnd te zijn.

Internet

Het resort heeft draadloos internet. Bij de receptie worden codes per WiFi apparaat verstrekt.

Inventaris

De standaard inventaris bevat o.a. een filterkoffieapparaat en een senseo koffiezetapparaat, een electrische kookplaat, oven, magnetron, broodrooster, radio installatie, DVD speler, vaatwasser en  wasmachine. Deze inventaris hebben wij uitgebreid met een electrisch zonnescherm, extra parasols, ligbedden, en boeken. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken zuinig met de spullen om te gaan en niet op de witte stenen terrassen of het houten terras te barbecuen, maar op het stenen gedeelte voor de berging aangrenzend aan het terras.

Verzoek is het rooster van de losse barbecue schoon achter te laten.

Mocht er onverhoopt iets beschadigd of defect raken, zal dit verrekend worden met de borg.

Roken

Er mag NIET gerookt worden in de villa.

Reserveringen en opties

Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Indien u een boeking maakt, streven wij ernaar u binnen 24 uur te berichten of uw boeking akkoord is. Voor al uw overige vragen, nadere informatie of specifieke wensen omtrent uw reservering, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het is tevens mogelijk een optie op een periode te nemen. Deze periode wordt gedurende drie dagen voor u vastgehouden. Of in overleg.

Televisie

In de villa is sateliet-TV aanwezig waardoor u een breed scala aan zender kunt ontvangen, waaronder de  Nederlandse, Franse en andere buitenlandse zenders.

Zonneschermen

De villa is uitgerust met een electrisch zonnescherm, bijvoorbeeld geschikt om de avondjes buiten borrelen nog langer te maken. De bedieningsknop bevindt zich in kamer, rechts naast de schuifdeur, bij de bediening van de electrische rolluiken.

Tuin met veel privacy

Wij hebben een automatische sproei-installatie. Mocht deze abusievelijk buiten werking staan dan stellen wij het op prijs als u, tijdens droge perioden, de tuin zou willen sproeien en/of willen melden bij de receptie. Het materiaal hiervoor staat in de berging. Sproeien mag niet tijdens een sproeiverbod. Wilt u weten of er een sproeiverbod is, vraagt u dit dan bij de receptie.

Wasmachine

Er staat een wasmachine in de berging. Wasknijpers (meestal) en een wasrek zijn aanwezig. De gebruiksaanwijzing staat  in het gastenboek van Villa Acacia 127.

Zwembadverwarming

De zwembadverwarming is een ideale aanvulling op de vakantie. Als u van warmer zwembadwater houdt, kunnen wij u dat zeker aanbevelen! In het hoogseizoen wordt het zwembadwater zonder verwarming ongeveer 22 graden. Mèt zwembadverwarming zo’n 27 graden. Het water mag niet warmer worden dan 28 graden, dan loopt u het risico dat het water groen wordt en dan kunt u er niet meer in zwemmen. De poolboys houden dit ook in de gaten, zeker tijdens heel warme dagen. Als u de zwembadverwarming bij uw boeking op heeft gegeven, wordt deze een paar dagen voor uw aankomst aangezet, zodat het water lekker op temperatuur kan komen (E.e.a. is natuurlijk wel afhankelijk van het weer).