Golf

golf

Golf des Olonnes

Met twee personen kunt u gratis golfen op de prachtige baan van Golf des Olonnes. De eigenaren hebben voor het park Golf des Olonnes een jaarabonnement afgesloten waarbij de huurders van Villa Les Tournesols ook gratis gebruik kunnen maken van deze 18-holes golfbaan. Dit is beperkt tot twee personen en golfvaardigheid is voor deze baan verplicht. Bij een mindere bezetting op de golfbaan, is het wellicht ook mogelijk om zonder golfvaardigheid de baan te betreden. Bij de sleutelbos die u bij aankomst ontvangt zit een plaatje die bij het tonen hiervan op de golfbaan gratis toegang geeft tot deze baan.

Indien u richting Olonne sur Mer rijdt, ziet u richtingsborden met een verwijzing naar deze golfbaan die gelegen is aan het begin van de snelweg naar Roche sur Yon op 10 minuten rijden van het resort. Het is een 18 holes baan met driving range en oefengreens. De baan heeft zeer brede fairways. De eerste negen holes liggen op een heuvel en hebben mooie vergezichten. De laatste negen holes hebben waterpartijen als extra hindernis. De variatie in begroeiing met o.a. bloeiende planten geeft deze baan kleur. Bij de receptie van de golfbaan kan een eenvoudige maaltijd besteld worden. Bij de receptie van ons resort kunt u (bij het spelen van 18 holes) 10% korting op de tarieven krijgen. Voor meer informatie klik hier.

Golf Port Bourgenay

Deze baan heeft naast een 18 holes baan, gelegen vlak achter de kust in Bourgenay op 10 minuten rijden van het resort, ook een 18 holes pitch- en put baan waar spelen zonder GVB mogelijk is. De 3 of 4 par banen zijn voor de beginnende golfer een uitdaging. De professionele 18 holesbaan heeft een driving range en oefengreen. De ligging zeer dicht bij de kust, maakt deze baan bijzonder. Bij het complex is een golfshop en een groot restaurant aanwezig. Voor meer informatie zoals tarieven klik hier. Bij de receptie van ons resort kunt u (bij het spelen van 18 holes) een korting van 10% op deze tarieven krijgen.

Golf Saint Jean de Monts

Deze baan in Saint Jean de Monts, een uur rijden vanaf het resort naar het noorden, is eveneens een kustbaan. De baan heeft enkele smalle fairways, welke een extra uitdaging geven. De baan wordt veelal als de mooiste baan in de omgeving genoemd. Naast de 18 holes baan is een 6 holes pitch en put baan aanwezig. Voor meer informatie klik hier.

Golf de la Domangere

De baan in Nesmy nabij Roche sur Yon op 30 minuten rijden, heeft een vrij hoge moeilijkheidsgraad. Er zijn relatief veel waterpartijen en deze baan heeft de hoogste sloping rate van Frankrijk. Op deze baan is de French Open gespeeld. Naast de baan is een 9 holes pitch en put baan aanwezig. Voor meer informatie klik hier.

Golf les Fontennelles

De baan ligt op ruim 30 minuten rijden van het resort richting Challans in L’Aiguillon sur Vie. Het complex heeft naast de 18 holes baan een 6 holes pitch en put baan. De baan ligt in een mooie omgeving waar naast golfen ook een wandeling om een nabij gelegen stuwmeer aan de D6 is aan te raden. Voor meer informatie klik hier.